5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Sanırım bizim daireden alt komşuma su sızıyor ancak emin değilim. Yan komşudan da bizim alt daireye su sızması söz konusu olur mu? Birde kendim su kaçağı bulma için ne yapmam gerekiyor. Yani kesin benim daireden mi ona emin olduktan sonra sizleri çağırmak istiyorum.

Tahmini yöntemlerle değil görerek tespit yapar ve defalarca onarım yapmaya gerek kalmaz. Kameralı su kaçağı ile tespit edilen su kaçağı arızası kolayca onarılır ve günler süren tadilat işlemleri gibi bir derdiniz kalmaz.

Tesisattaki su kaçağı tespitleri için duvar ya da fayansların durumuna bakılır. Duvar ve fayansın nemli olması, derz aralarında oluşan sararma veya küf olması tesisatta kaçak olduğunu kanıtlar niteliktedir. Sık sık karşılaşılan bu durum için firmamız su tesisatçısı gerekli su kaçağı tespiti cihazları temin etmiş durumdadır.

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise sizing hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Su kaçağı tespiti sonrasında sizing tam bir fiyat teklifi sunuyoruz. Onarım işlemleri için ek ücret talep su tesisatçısı etmiyoruz, teklifimizde belirtilen fiyatlar kapsamında hizmet alırsınız.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında yardımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇOkay gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Yada pimaş hattında meydana su kaçağı tespit gelen su kaçağını renginden veya kokusundan tahmin edebilirsiniz. Bu tahminleri hemen her kişi ve tesisat ustası yapabilir ancak sorunun tam noktası ancak cihazla su kaçağı tespiti yapılarak su kaçağı tespiti anlaşılır.

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul su kaçak tespiti ediyorum.

Su tesisatı testi en basit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Report this wiki page